Alla inlägg den 4 juni 2009

Av Katarina - 4 juni 2009 22:18

I dagarna jobbar jag extra som blomm planterare.

Något jag tycker är jätte roligt då jag är utan trädgård och bara har en balkong att pynta med blommor och grönt. Och ännu roligare är det att det är massor med blommor som ska plantaras och att det blir jätte fint.


Igår var Tage med mig till Torpstång (gården där det ska bli blommigt)

Han är hemma där eftersom vi bott där för ett par år sedan.

Han lägger sig på bästa stället och ser ut över ägorna som den kung han är.

Han tar ett varv då och då, kollar till fåren eller tar sig ett bad i ån. En col och självsäker kille som är svårt att få ur balans.


Idag var Doris med. Släpper ut henne ur bilen och hon far iväg som en furia. Påminner rätt mycket om en studsboll. Glad, glad, glad är hon, hela tiden.

Ligga still det kan man göra när man blir gammal tycks hon tänka. Bättre att vara med matte och hjälpa till. Krukor, spadar och krattor får man leta efter hela tiden för dom bär hon runt på. Duvorna som sitter i träden och hoar måste hon  hålla koll på hela tiden. Blåser det för mycket så det låter konstigt från ladugården så låter hon som bara en Briard kan göra och det länge....  När hon sen kommer med den fina Dhalian i munnen. Den som jag planterade så fint för några minuter sen. Ja då vet man inte om man ska skratta eller gråta.


Så olika, men endå så lika.....    Härliga hundar


Ovido - Quiz & Flashcards