Alla inlägg den 5 september 2012

Av Katarina - 5 september 2012 13:28

 

Här har det hänt en massa spännande saker sen sisst.

Doris parades vid sista löpet och imorgon har det gått tre veckor. Jag har ju ingen erfarenhet av dräktiga tikar sen förut så jag vet inte vad jag ska tro. Men jag hoppas och håller tummarna för att hon är med valpar.

Vi har bokat tid för ultraljud till den 17/9. Det ska bli så spännande att få redan på om det finns något i magen på henne. Valparna ska födas och växa upp hos kennel Woodlooks. Samma kennel som Doris kommer ifrån.


En mindre rolig nyhet är att Tage fortfarande inte är bra i sitt bakben. Efter ytterligare ett besök hos ReDog kunde Stefan Rosen konstatera att det är i knät skadan sitter. Men för att kunna göra en pricis bedömning av skadan så ska vi träffa en ortoped-specialist den 12/9.

Även om ett skadat knä inte alls är bra så är jag tacksam över att de äntligen har hittat stället där problemet sitter.

Har vi tur kanske det inte är så farligt men jag måste nog även räkna med att det är så illa att vi får pensionera Tage. Huvudsaken är att han slipper att ha ont. Känns iallafall som om han är i goda händer och jag litar till fullo på att de på ReDog kommer göra sitt yttersta för att få honom bättre i sitt knä.

Tage är ju 7½ år nu och ingen ungdom längre. Men jag vill gärna ha kvar honom i flera år än.








Ovido - Quiz & Flashcards