Alla inlägg den 31 maj 2009

Av Katarina - 31 maj 2009 19:17

Solen i Karlstad lyste så fint på oss i går.

Röd och "svidig" i skinnet och mycket nöjd har jag nu kommit hem därifrån.


Höjdpungten var att få träffa fyra st Tagebarn och deras trevliga ägare.

Alla är supertrevliga hundar och fina är dom med.

Både BIR och BIM- valparna var ju "mina" valpar.

Tyvär blev det inget syskonkort taget, jag glömde helt bort kameran och bara njöt av valparna live. (Janne var turligt nog med och fotade lite på oss i ringen, kolla in nyhetssidan.)

Doris var den enda blå som var där av syskonen. Det som skillde henne från sina svarta syskon var pälslängden. (fortfarande mest på öronen *s*)

Men annars var dom rätt lika överlag.

Ayla och Maya lite större och kraftigare, medans Myra och Doris är lite mindre. Maya och Myra är lite mer ystra än vad Lennox och Ayla. Dessa två påminner mycket om pappa Tage till sättet. Doris tycker jag landa någon stans mitt emellan. Halvsansad, eller möjligtvis halvvild *s*


En jobbig dag var det för hundarna. Värmen plus att Doris troligtvis närmar sig höglöp nu tar på Tages krafter, hon själv ligger mest och sover. Säker jätte jobbigt när alla hormoner far runt i kroppen.


Nu sitter jag här och väntar på Maria. Hon kommer och hämtar Doris som ska bo där några dagar. Allt för husfridens skull. Tage har nämligen börjat sjunga lite för Doris nu *s*

Det enda som skiljer hundarna åt nu är kompostgaller, och det känns inte helt säkert. Iallafall inte om dom ska vara ensamma hemma. Nej, det blir bra att Doris får bo hon prickarna..  Tack Maria!!


Jag var osäker på om jag skulle ställa Tage på specialen. Han har ju gått lite orent/småhalt ett tag. Men efter att Kim hade kollat och sprungit med honom så jag fick se så bestämde jag mig för att visa honom endå. Det gick ju bra trots allt. Men i kritiken påpekade domaren att hon önskade lite med kraft i bakbenen. Kan ju ha berott på det. 


Ska avvakta några dagar till med bara korta kisspromenader, blir han inte bättre så får vi ta en tur till vetten.

Det är så tråkigt när hundarna inte är i toppform.

Ovido - Quiz & Flashcards