Alla inlägg den 12 juli 2009

Av Katarina - 12 juli 2009 12:17

Då har vi varit i halland och bott på en gammal kriminalanstalt. Ett fint ställe vid en liten sjö och en stor bokskog. Nu var det omgjort till ett vandrarhem. Letar ni efter ett bra ställe att bo på när ni är i närheten så ska ni kolla in Mäshults vandrarhem.


Vi åkte dit i torsdags em. Det regnade nästan hela vägen ner  men när vi kom närmare Göteborg så blev det bättre väder t.o.m solen tittade fram lite då och då.


Briarderna gick ut som sissta ras i ringen så vi behövde inte ha speciellt bråtton att ta oss till Tvååker på fredagmorgon. Upp med tältet och tur var det för det kom några småskurar medans vi väntade på våran tur. Men hundarna höll sig torra och när det var våran tur att visa upp oss sken solen på oss. Men så ska det väl vara när Briarder visas??


Trots att vi åkt så långt var det flera kändisar på plats. Camilla med Glittra och Veronika med Stella var på plats. 12 Briarder anmälda alltsom allt.

Tage blev bästa hane och fick återigen springa med Glittra om BIR/BIM.

Glittra vann och Blev BIR, Tage BIM

 BIR Glittra



Även på lördagen gick Briarderna sista ut i ringen. Vädret blev soligt och fint så vi hade en mycket trevlig dag på lördagen.

Tyvär var det domar byte dagen till ära. Den nya domaren verkade gilla blåa band, synd bara att hon delade ut dom till flera av dom snygga briarderna som var där.

Tage fick nöja sig med en 2.a bästa hane placering. Slagen av

Larvas AprilFools som slutade som BIM.

Larvas April Fools och Tage


Både på fredagen och lördagen var det en tuff championklass för tikarna. Fyra mycket snygga flickor skulle göra upp.



Glittra, Geicha, Isfolkets Queen Mercedes och Stella som står framför domar tältet.


På lördagen blev Stella BIR.


Tätt följd av Glittra

(Tyvär var fotografen för lat för att få en annan vinkel)


3:a blev Geicha



Vi har haft en trevlig helg med trevligt sällskap men det var skönt att komma hem igår kväll och få sova i sin egen säng.

Nästa helg åker vi inte så långt. Då är det utställning i Köping.

Om tränden håller i sig så kommet Tage bli 2:a bästa hane med R-CACIB då.

Känns som om vi alltid får den placeringen på internationella utställningar. Men den som lever får se.


Och för er som undrar. Jag var in på Ullared. Och nej, jag kommer förmodligen inte åka dit igen. jag blev inte frälst, bara stressad. Köpte en fotboll och en hundsäng, sen orkade jag inte vara kvar längre.




Stella med en glad Veronika.

Ovido - Quiz & Flashcards