Alla inlägg den 18 januari 2011

Av Katarina - 18 januari 2011 16:07

Nu kommer jag tjata om vädret igen. Kanske inte så intressant att läsa om och de flesta av er har nog mer eller mindre samma skitväder som vi har här.


Jag brukar ta med hundarna på en lång skogspromenad varge dag. Men nu går inte det längre. Fungerar inte att ta bilen till skogen längre. Antingen är vägarna glashala = hamanr i diket, eller så står de under vatten = drunkningsrisk. Eller så är det så moddigt att bilen inte tar sig fram = fastnar och svälter ihjäl.

Så bilen bli uteslutet. Nu återstår bara att gå till skogen. Då uppstår ett annat problem. Skidåkarn, de har tydligen ensamrätt att vara i skog och mark bara de har ett skidspår. Jag och hundarna får appsolut inte förstöra deras fina spår...

Nu smälter ju ioförsig snön med rasande fart och skidspåren ser kanske inte ut som de borde (även om jag och hundarna inte gått i dem)

Men jag vet inte om det är bättre. Snö som håller att gå på vartannat steg men som släpper igenom en till en plaskig och blöt sörja som finns under vid andra steg.

Skogen är nog helt utesluten nu!!


Då har vi cykelvägarna kvar. Och ja, de fungerar utmärk. Asfalten har kommit fram (+all vinterns hundskitar) så där går man säkert och fint.

Vi kan tillockmed komma väldigt långt om man bara väljer rätt väg.

Vad är problemet då undrar ni säkert.

Jo jag VILL gå i skogen. Därför är jag inte speciellt nöjd......

Ovido - Quiz & Flashcards