Alla inlägg den 8 februari 2009

Av Katarina - 8 februari 2009 15:38

Då var debuten avklarad. Och Monstret skötte sig med stil och glans. Hon sprang fin, hon stog fint och framför allt så älskade hon domaren.

När vi först kom in på mässan blev det mycket att hålla reda på, mycket hundar och människor som Doris ville hälsa på. Tänk att alla hade kommit dit för hennes skull :o)

Alla fyra anmälda Briarder dök upp trots att det var mer eller mindre snökaos. Två pojkar och två flickor. Doris fem månader och dom andra runt 8-10 månade tror jag. 

Av hanarna blev Mercan etta och tillslut BIR-valp ( Hurra för er och GRATTIS igen) och Valter god tvåa med HP. När det sen var våran tur fick Doris ställa sig före Dakar men ingen av dom fick HP, därav blev det ingen BIM-valp den här dagen.


Domaren gillade Doris väldigt mycket sa hon, men eftersom hon är lite dåligt pälsad på öronen så höll hon inne med HP:et. Jag kan faktiskt hålla med om att hon ser lite rolig ut. Men pälsen äxer så det knakar så det är inget jag är orolig för.


Doris syster Myra var också där och för att hejja fram släkten. Så roligt att se henne. En svart fin tjej med massor med bus. Försökte fota hene men utan något bättre resultat. jag ska aldrig mer klaga på att Doris inte står still. Myra var ännu värre. Full fart hela tiden. Innan vi åkte hen fick systrarna leka lite i snön. Jätte kul, hoppas vi träffas snart igen.

Gissa om jag är en stolt farmor?


Nu sover Doris som en gris i soffan.....  Skönt att vara hemma igen.


Här kommer några bilder av rätt dålig kvalite. Och ser en del ögon konstiga ut så beror det på att jag försökt ta bort "blixtögon"


Doris står fint


Domaren kollar in Doris nakenöron.......  Får man inte se ut så??



Myra, Doris och Mercan. Mercan tycker tjejerna är snygga och slickar sig om munnen.


En stolt farmor med två barnbarn



Efteråt blev det bus i snön.


Det var svårt att få Myra att stå still, men här fungerade det iallafall.


Doris


Myra


Doris och hennes pojkvän Mercan



Ovido - Quiz & Flashcards