Alla inlägg den 12 mars 2009

Av Katarina - 12 mars 2009 14:29

Magsjuka är bland det värtsa som finns. Tror att man med stor sanolikhet kan dö av det bara för att det är så äckligt. Eftersom smittan har valsat runt på mitt jobb ett tag så blev jag inte så förvånad inatt när jag vaknade och förstog vart det var på väg.

HUR gör man med två stora hundar som vill ut och pinka när man själv ligger helt däckad i sängen?  Bara genon att ta mig upp på övervåningen i morse för att väcka killarna innan skolan blev jag nästan svimmfärdig. Så några hundpromenader var ju inte att tänka på.


Och alla mina vänner och bekanta var på jobbet ( måste nog skaffa mig några arbetslösa vänner med)

Doris var ju lätt. Henne kunde pojkarna gå ut med så hon fick göra det hon skulle på morgonen men Tage är det lite svårare med. Han är för stor än för att pojkarna ska orka på honom.

Efter att ha vilat någon timme till kom jag på en ide.

Har sett en annons. Dom erbjuder diverse hundtjänser. Bla. promenad/rastningshjälp. Sagt och gjort. Jag ringde dit och redan efter en halvtimme kom det en tjej och gick ut med Tage en timme i skogen. Dom 150:- det kostade var värt varenda krona.

Skönt att det löste sig och att Tage slapp göra sinna behov på balkongen.


Nu är det lite bättre, kan vara uppe även fast jag mår lite illa och är matt. Tur att den här sjukan snabbt brukar gå över.


Men....   Jag missar min vägning idag, känns tråkigt för på två veckor är det lätt att tappa motivationen. Och jag missar våran träningsgrupp ikväll.

Men det kommer förhoppningsvis en massa friska torsdager efter den här sjuka.



Ovido - Quiz & Flashcards