Alla inlägg den 17 mars 2009

Av Katarina - 17 mars 2009 12:37

Ibland har man tur. Är ledig idag och solen skiner. Kameran följde med på promenaden för att försöka föreviga hundarna. Sånt var mycket lättare när jag bara hade Tage. Snart får jag börja filma hundarna istället, det skulle nog gå bättre.

Härligt men blött. I hörnet på den här bilden kan ni se att Tage har tagit sitt sedvanliga vårdopp i ett mkt blött dike. Doris har inte samma förkärlek till att bada. Vilket jag är glad för. Hon hoppar över både diket och pappan.

Inte nog med att Doris ser rolig ut pga. sina hårfattiga öron. Hennes färg bidrar till en del med. Hon börjar bli riktigt ljusgrå över ryggen och benen, snart bara huvudet som är mörkgrått.... Ska bli mycket spännande att få följa med i hennes färgutveckling.


Här ser ni hennes silverrygg....


Den stiliga pappan poserar villigt om inte Doris är i närheten och vill busa, för då blir det fart på honom med.


Nu är det i stort bestämt när Tage ska ut och tävla igen. Har funderat och tittat i tävlingskalendern. Blivit nervös och slutat titta i tävlingskalendern. Men nu kanske, kanske har jag hittat ett sätt som gör att Tage inte kommer känna av min nervositet på tävlingsbanan.....  Om det blir lyckat eller ej återstår att se.


Här kommer en sista bild på Doris

Ovido - Quiz & Flashcards